Anvendelsen af ​​naturlige fibre

Indonesien rotting, rottingmøbler, kurvmøbler, indonesiske møbler, indonesiske møbler engros, indonesiske møbelproducent, naturlige fibermøbler, indendørs møbler, udendørs møbler,

Ikke kun rotting, der er andre naturlige fibre, der kan bruges som møbler. Indonesisk regnskov producerer mange forskellige plantefibre eller naturlige fibre som vandhyacint, havgræs, bananblad, abaca, croco, kubugrå og mange flere. De bruges til at fremstille mange slags møbler, små genstande som kurve, madindpakning, fiskeri af lokalbefolkningen. Med dygtig håndværker, naturlige fibre kan strikke en efter en at lave smukke møbler som i vores samling. Det tog nogen tid at strikke en efter en omhyggeligt for at få fremragende form og unikhed. Nyd at gennemse vores naturlige unikke møbler her !!