Definition af naturlig fiber

naturlige fibermøbler, naturlig rotting, Indonesien rotting, Indonesiske møbler, Indonesiske indendørs møbler, Wicker møbler, naturlige fibermøbler

Fibre eller fibre er en klasse af hårlignende materialer, der er kontinuerlige filamenter eller er i diskrete aflange stykker, der ligner trådstykker. De kan spindes i filamenter, tråd eller reb. De kan bruges som en komponent af kompositmaterialer. De kan også mattes i ark for at fremstille produkter som papir eller filt. Fibre er af tre typer: naturlig fiber, cellulosefiber og syntetisk fiber. Det tidligste bevis for mennesker, der bruger fibre, er opdagelsen af ​​uld og farvede hørfibre, der findes i en forhistorisk hule i Republikken Georgien, der dateres tilbage til 36,000 BP.

Naturlige fibre er fremstillet af kilder fra planter, dyr og mineraler. Naturlige fibre kan klassificeres efter deres oprindelse. Som vandhyacint, abaca, bananblad, havgræs.

De fleste fibre masses og forarbejdes til specialpapir, der bruges i teposer, vakuumposer, valuta og mere. Det kan bruges til at fremstille håndværk som tasker, tæpper, tøj og møbler. Fibertov er meget holdbart, fleksibelt og modstandsdygtigt over for skader på saltvand, hvilket gør det muligt at bruge det i købere, skibslinjer og fiskenet. Naturlig fiber blev engang primært brugt til reb, men denne applikation er nu af mindre betydning.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *