Finpunkter: Bananblad og Abaca

Maxima Abaca vævet barstol

Kreativitet eller ideer kommer igen og igen fra lidenskab. Der har været mange mennesker, der opnår noget, der startede med en kærlighed til miljøet og tager sig af naturen, som de levede i. Indonesien er et rigt land med naturlige ressourcer, og en bred vifte af planter kan blomstre her som jordens frugtbarhed. Forskellige slags naturlige fibre som vandhyacint, havgræs, kubu grå, bananblad, abaca og croco trives i Indonesien. Forskellige slags naturlige fibre giver et bredt udvalg af vævemateriale til folket i løbet af indendørs møbler. Denne gang vil vi beskrive detaljer om bananfibre eller velkendte med Abaca.

Bananplanten er den største urteagtige blomstrende plante. Planterne er normalt høje og temmelig robuste og forveksles ofte med træer, men deres hoved- eller opretstående stilk er faktisk en pseudostamme, der bliver 6-8 meter høj og vokser fra en knol. Hver pseudostem kan producere en enkelt flok bananer. Efter frugttræning dør pseudostammen, men offshoots kan udvikle sig fra bunden af ​​planten.

Karakteren af ​​denne plan efter frugtning dør ville være spild for nogle mennesker, men ikke for håndværkere. Uundgåeligt efter frugttræning skal bananstammen skæres, fordi den ikke er produktiv igen. Dette er hvad vi kaldte tage fordele fra intet til noget.  

Der er tre typer banantræ som bananfibre, ornamental bananer og bananfrugt.

BANANFIBER er en type banantræ, der har en god barkfiber. Denne form for banantræ er kendt som ABACA. Bananstammefibre har en anden struktur end andre naturlige fibre. Abaca-fibre er stærke, men stadig glatte og bløde. Den yngre alder af bananstængler, der bruges, den bølgende tekstur vil være meget glat. 

PYNT BANAN er en type banantræ, der bruges som prydplanter derhjemme.

BANANA FRUGT er en type banan, der er frugten som den vigtigste vare, da smagen af ​​frugten er lækker.

Baseret på ovenstående rang hjælper håndværkeren med at vælge en god bananfiber til deres produkt. Stærk, men stadig glat, dette er ved at blive kraften i Abaca eller bananblad være et af de gode valg for indendørs møbler i naturlig fiber.

Bananstammen skal passere flere processer, inden den er klar til at væve. Skræl bananstammen i ark, tør den derefter i solen i 10 dage, afhængigt af klimaet. De anbefalede at tørre i solen og derefter ovnen, fordi det vil være sarte fibre, som gør det let at bryde, når det drejes. Resultaterne af torsionsbananfiberen blev derefter plantet eller flettet i forskellige vævestiler ikke kun til håndværk, men også indendørs møbler som sofa, bord, stole og mange flere. 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.