Hvad vi har brug for at vide om pude

Indonesien møbler, Indonesien Rattan møbler, Indonesien Rattan, Rattan møbler, kurvmøbler, Indonesien møbelproducent, Indonesien møbler engros, Indonesien møbel leverandør, indendørs møbler, udendørs møbler, naturlige fiber møbler

Der er ingen tvivl om at kombinere stole eller sofa med pude vil tilføre værdien af ​​disse varer. Ser mere stilfuldt og behageligt ud, er hvad puden giver brugeren. Det karakteristiske ved rottingmøbler eller andre naturlige fibre, der har ujævn overflade, udlignes med den rigtige blanding af pude. Normalt former for sofa til stue sæt møbler består af sædehynde, bagsæde og pude.

Køb pude både skumpude og betrækpude, du har brug for at vide nedenfor forklaring:

-       Høj modstandsdygtig (HR). Folk kender godt denne slags skumpude som brandsikker. Denne slags materiale er standard for leverandører i Storbritannien, men nogle lande holder sig ikke til at anvende denne form for pudemateriale. Dette materiale vil helt sikkert være meget mere sikkert for din familie og holdbart. Direkte proportional med kvalitet og sikkerhedstilbud er prisen for denne type dyrere 5 til 8 gange end normal pude.

-       Density. Tæthedsgraden af ​​skummaterialet er den bedste indikator for kvaliteten af ​​skummet. Jo højere tæthedsgrad ... jo højere kvalitet af skummet, og jo længere kan du forvente, at det opretholder sin form, loft og støtte. Det særlige skum ville have ret lav densitet og ville ikke være et godt materiale at bruge i sædehynder, der bruges dagligt. Det kan være velegnet til rygpude, da rygpude ikke behøver at understøtte din kropsvægt, som sædehynde gør.

-       Afbøjning af belastningsafbøjning (ILD) rating er et mål for, hvor meget tryk det tager at komprimere skummet 25% af dets tykkelse. Fra hårdt indtil glat findes på det, så bare sørg for at du har valgt den rigtige tæthed til din skumpude efter behov. De rigtige valg hjælper dig med at gøre pudens form ikke let at ændre eller tømmes, hvis den bruges til spisestol, hvilken brugsintensitet ofte er. ILD-klassificeringen af ​​et skummateriale fortæller dig, hvor fast skummet er.

Bemærk også på din liste, at du finder en slags dæksel, der lugter let, og duften er vanskelig at fjerne, selvom du har vasket den et par gange. Desuden er puden ikke holdbar, den kan ikke længere end selve møblet, så du skal være klar til at skifte på et andet tidspunkt.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.