Mere og mere Kubu Rattan

Nuno kurvstol

Rattan mangfoldighed er ikke kun synlig baseret på form, men også farve. I form af synspunkt hørte vi ofte med rottingkerne, pitrit, skræl, srimit, croco, kubu, kubu grå og mange flere. På den anden side har rotting sin egen naturlige farve som gul, sort, rød, nøgen og blandingsfarve. Nu vil vi tage det mest populære materiale op i dag. Jeg er sikker på, at du alle kender til dette materiale. Ja, du har ret KUBU GREY. At se, at dette er en af ​​de førende sorter af rattan møbler, som er stærk og holdbar. Vi kaldte på førende sorter overvejer metoden til forskellig farvning.

Lad os se, hvordan vi ser grå farve ud på rotting. Som navnet har denne slags rotting en speciel efterbehandlingsfarve af grå patina. Ved du ikke, at for at producere grå farve på rotting, skal den suge rotting i ler i mere end to uger ...? Ja det er, blød i ler. Det er grunden til, at farven ser naturlig og blød ud, så du ikke behøver at omfarve igen, bare læg topcoat for at beskytte farven og gøre den mere skinnende.

Mere end forklaring på rotting kubu med hensyn til efterbehandlingsprocessen og dens overskud fik os til at sætte disse møbler på vores liste over varer, der skal placeres hjemme. Sammen med trend af farven hævet kubu rottingmøbler populær. Grå farve er neutral farvetilpasning kombineret med andres farve. Kubu grå spisestue sæt eller andre møbler element placerer på dit hjem, da det ikke er dominerende del af huset det hjælper med at reducere den deprimerende effekt hæve. På den anden side har grå en dæmpende effekt på andre anvendte farver. Placer højre kubu grå møbler på dit hus vil skabe en musling og slappe af føles.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.