Rattan Kubu Grey til dit hus og din have

Indonesien møbler, Indonesien Rattan møbler, Indonesien Rattan, Rattan møbler, kurvmøbler, Indonesien møbelproducent, Indonesien møbler engros, Indonesien møbel leverandør, indendørs møbler, udendørs møbler, naturlige fiber møbler

Rotting er blevet et populært materiale til møbler i dag. Fra dette anlæg kunne vi lave mange samlinger af kurvemøblermed forskellige modeller af vævning. De vokser enormt i Indonesien eller lever mere præcist på Borneo (Kalimantan) og Sulawesi Island. Rattan vokser ikke kun i Indonesien, de vokser også i nogle lande i Malaysia, men kvaliteten af naturlig rotting fra Indonesien er bedre end Malaysia. En af vores kunder sagde endda det. Han foretrækker at købe naturlige fibre eller rottingmøbler i Indonesien til sit projekt end til Malaysia, selvom han bor der.

Vi kunne bruge nogle dele af rotting til møbler. Vi kunne huden eller kendt som rotting skræl eller kernen at lave rattan Møbler. De fleste af Rattan møbler kun til indendørs brug undtagen en slags rotting, nemlig Kubu Rattan Grey. Denne slags rotting er meget stærk og har høj holdbarhed. Du kan bruge dette materiale til at fremstille kurvemøbler til din have.

Kubu grå rotting er lavet af almindelig rotting, der stadig har huden på sig. Den grå farve er en naturlig farve, der er lavet ved at lægge den i blød i mudderet. Vi som en af ​​de store møbler rattan producent i Indonesien bruger man også kubu grå rotting som materialet i vores produkter. Vi kombinerer det med teak og rottingkerne for at skabe et vidunderligt kurvemøbler til udendørs brug med naturprodukt.

Rottingmøbler med kubugrå rotting som materiale er det bedste produkt, hvis du vil lægge møbler til dit hus eller til din have med naturlig berøring

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.