IFEX 2020 Natural Rattan and Natural Fiber Furniture

IFEX 2020

Velkommen til IFEX 2020 med temaet “REDEFIN - INSPIRE - INNOVATION”. Arrangementet indeholder Indonesiens bedste eksportmøblerprodukter, der afholdes i 12. - 15. marts 2020 med lokationer på Jakarta International Expo, Kemayoran, Jakarta. Nu IFEX 2020 anerkendt som et must-delta møbel- og håndværksshow i Asien, og det er en del af Asia Furniture Show-cirklen i marts hvert år! Den enestående succes i 2018-udgaven bekræfter den stærkere styrke og popularitet af indonesiske møbler på det globale marked og har sat scenen for et endnu større show i marts 2019.

Wisanka, som en af ​​de førende møbelproducenter i Indonesien vil deltage i denne begivenhed.

Derfor inviterer vi dig til at besøge Wisanka-standen i Hall A.063 og B2.064. Vi viser de nyeste og bedst sælgende møbler fra Indonesiske moderne og moderne møbler, Indonesiske indendørs teakmøbler, Indonesien udendørs møbler, Mahogni møbler, Børn og børn møblerrattan Møbler, Klassiske møbler, Dekorative lamper, Håndværk, Møbelprojekter, Møbelfabrik, Indonesiens største og bedst sælgende Indonesisk møbelleverandør.

Kontakt os for mere information oplysninger om IFEX 2020. Mange tak og vi ses der.

Dette er Wisanka officielle invitation.
Vi glæder os til at se dig der.
Alt det bedste,

WISANKA | Møbler af naturlig rattan og naturfiber