International møbel- og håndværksudstilling Indonesien (JIFFINA) 2020

International møbel- og håndværksudstilling Indonesien (JIFFINA) 2020

Jogja International Møbler og håndværksmesse Indonesien (JIFFINA) 2020, møbel- og håndværksudstilling i international skala afholdes den 14.-17. Marts 2020 i Jogja Expo Center. Temaet båret af JIFFINA 2020 er “Server verden med den unikke mangfoldighed i Eco Lifestyle“. Med et tema, der er tæt knyttet til miljømæssig bæredygtighed, vil genbrugsmøblerprodukter blive vist på dette års udstilling. Der er mere end 300 møbel- og håndværksvirksomheder, der er klar til at deltage. JIFFINA 2020 fortsætter med at styrke konceptet med nye udstillinger, der endnu ikke er besat af andre udstillinger, nemlig besøg fabrikker, hvor købere opfordres til at besøge møbelfabrikker gratis. igennem JIFFINA 2020, målrettede udvalget også transaktioner, der blev nået til USD 80 mio. Med hensyn til købere kan den også overgå sidste års og nåede 1,030 købere fra 65 lande.

Wisanka, som en af ​​de førende møbelproducenter i Indonesien vil deltage i denne begivenhed.

Derfor inviterer vi dig til at besøge Wisanka-standen i Hall CA.24. Vi viser de nyeste og bedst sælgende møbler fra Indonesien moderne og moderne møbler, indonesiske indendørs teakmøbler, Indonesien udendørs møbler, mahogni møbler,Børn og børn møblerMøbler af naturlig rattan og naturfiber, Klassiske møbler, Dekorative lamper, Håndværk, Møbelprojekter, Indonesiens største og bedst sælgende Indonesisk møbelleverandør.

Kontakt os venligst for mere information om JIFFINA 2020. Mange tak og vi ses der.

Dette er Wisanka officielle invitation. Vi ser frem til at se dig der. Alt det bedste,

WISANKA | Naturlige Rattan og naturlige fibermøbler