7 Vintage farveanbefalinger til dit hjem

Vintage farve til dit hjem

Vintage farve helt sikkert have deres egen unikhed for dit hjem. En af dem giver det old school-indtryk, der får dit hjem til at have et smukt og unikt indtryk. Vintage-stil er også meget populær i den indre verden og kan kombineres med møbler fra rotting for at tilføje et klassisk indtryk.

7 vintage farveanbefalinger til dit hjem

Tosca farve

Colby Kids Rattan Rocker
Colby Kids Rattan Rocker

Saltet æg eller almindeligvis kendt som Tosca green er inkluderet på listen, som er i stand til at skabe old school nuancer i dit hjem. Farvekombination af vægmaling med hvide accenter får rummet til at føles rummeligt og behageligt. Som tilhænger kan du tilføje antikke nøglelys, træborde og mere. Tilføj også et par gryder for at føje til indtrykket af livet.

Ferskenfarve

Kala Rattan børnestol
Kala Rattan børnestol

Ferskenfarve er en farve, der har en beroligende virkning. Du kan anvende denne ferskenmalingfarve på væggen i din stue eller familieværelse. For at få det til at se mere attraktivt og fit ud, kan du tilføje farver som hvid og blå for at gøre rummet mere muntert.

Bladgrøn farve

Globus Rund Rottingskammel
Globus Rund Rottingskammel

For dem, der ønsker at give rummet en frisk fornemmelse, kan du prøve de grønne blade til dine vægge. Naturlige farver som farven på rattan er også meget velegnet i kombination med denne lysegrønne farve. Derudover kan du tilføje denne grønne accent til dine møbler.

For at se en samling af rottingprodukter kan du klikke her: naturalrattan.com

Kongeblå farve

Butterfly Rattan hovedgærde blå
Butterfly Rattan hovedgærde blå

Kongeblå farve får dit hjem til at se elegant og luksuriøst ud. Den mest passende anvendelse er i soveværelset, fordi det siger, at det kan gøre rummets ejer mere neutral. Som en tilføjelse kan du tilføje antiske lys eller sideborde med en klassisk form.

Rød farve

Yammi Rattan Rund skammel
Yammi Rattan Rund skammel

Den røde farve er altid kategoriseret som en farve, der får rummet til at virke trangt. Denne farve kan dog give et klassisk indtryk på huset. Du kan vælge farver, der ikke er for lyse til at blive påført på væggen og kombineret med rustikke dekorationer. Du kan også omgå dette ved at oprette et moderne værelse med vintage-tema.

Gul farve

Jimmy Rattan stol til børn gul
Jimmy Rattan stol til børn gul

Gul beskrives altid som en munter farve. Og derfor menes denne farve at være i stand til at give entusiasme og inspiration til dem, der ser den. Denne gule farve er meget velegnet til at blive anvendt i studierummet eller arbejdsområdet. For at kompensere kan du tilføje møbler med farver, der ikke er for slående, for eksempel brun.

Due grå farve

Fed Rattan CHair og Jordy Table
Fed Rattan stol og Jordy bord

Due grå er en af ​​hovedfarverne, der ofte bruges som valg til vintage temaer. Denne neutrale farve giver mulighed for ethvert tema eller koncept. For eksempel kan du bruge en blanding af dueegrå og sort til at vise en moderne vintage-følelse.

Det var nogle vintage farve anbefalinger til dit hus. Forhåbentlig kan oplysningerne inspirere medlemmer til at gøre dit hjem endnu smukkere. Natural Rattan er en af ​​producenterne af rotting og naturlige fiberprodukter. Vi leverer en række produkter lige fra levende sæt, børnemøbler og mere. Hvis du leder efter en partner til engros, kan du kontakte os på hjemmesiden naturalrattan.com.

Find mere inspiration på naturalrattan.com!

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *