Leverandør af Wicker Living Set i Mexico

Quarter Wicker Living Sæt

Leverandør flet opholdssæt Mexico – As leverandør møbler vi har udviklet og produceret flere slags og designs af møbler. Eksporteres i flere lande som f.eks Mexico. Ved at bære temaet bæredygtige møbler bruger vi altid naturlige ingredienser, naturlig rattan. Såsom naturlig rattan, vandhyacint, abaca, søgræs, kroko og bananblad. Vi laver møbler efter eksisterende trends. For eksempel moderne stil. En af vores mest eksporterede møbelkategorier er flet opholdssæt. Fordi Stue er et huselement, der aldrig efterlades på grund af dets funktion. Model flet sofa og stolesæt er meget forskelligartet. Med ekstra pude og pude for ekstra komfort af flet lænestol og flet sofa. Vi sørger også for ekstra møbler som f.eks flet sofabord, kurv sidebord og flet skammel.

Du kan bruge den til at modtage gæster eller læne dig tilbage med din familie, mens du nyder en kop te eller kaffe. Derudover kan rattan living sæt bruges til restaurant for dem af jer, der udvikler projektet. Følgende er et eksempel på levende sæt vores kollektion.

Livssæt i flet