Populært spisebord i rattan i Tyskland

Nyt Mike Rattan Spisesæt 6

Møbler i rattan er i øjeblikket på mode i Tyskland. Som en grossist af rattan møbler, har vi modtaget flere forespørgsler på rattanprodukter fra Tyskland. Både anmodninger om personlig brug, anmodninger om videresalg af møbler eller møbler til gæstfrihed såsom hoteller, resorts eller restauranter.

Hvorfor er rattanmøbler populære i Tyskland?

Som vi ved, er trenden med rattan uendelig. På grund af rattans fleksible natur er det meget nemt at lave forskellige designs. Fra vintage modeller til moderne modeller. Kan laves til vævet, kan også bruges som ramme. For at finde ud af nogle af de fordelene ved rattan møbler, kan du læse om det her.

En af de mest populære kategorier af møbler i Tyskland er spisestuesæt i rattan. Uanset om det er et spisebordssæt af naturrattan eller et kombineret spisebordssæt af rattan og træ. Ud over vævet af naturlig rattan bruger vi også materialer som vandhyacint, bananblad, også kroko vil afsløre den naturlige atmosfære i din spisestue. Få din inspiration til at dekorere din spisestue ved at se mere af vores rattan spisebordsmøbler samling.

Populært spisebord i rattan i Tyskland

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *