IFEX 2022, kom og besøg os på Indonesia Furniture Expo 2022!

Naturlige rattanmøbler på IFEX 2022

IFEX 2022, Indonesien Møbeludstilling – Arrangementet vil byde på Indonesiens bedste eksportmøbler, som vil blive afholdt i 18. – 21. august 2022 med lokationer på Jakarta International Expo, Kemayoran, Jakarta. Efter 2 år blev denne begivenhed ikke afholdt på grund af pandemien i næsten alle lande, vi er glade for at møde dig igen gennem den største møbel- og kunsthåndværksudstilling i år. Den enestående succes for 2019-udgaven bekræfter den stærkere styrke og popularitet af indonesiske møbler på det globale marked og har sat scenen for et endnu større show i august 2022.

Natural Rattan Furniture, som en af ​​de førende møbelproducenter i Indonesien, vil deltage i denne begivenhed

Derfor inviterer vi dig til at besøge Natural Rattan og Natural Fiber ved Wisanka stand kl Hal D.040. Vi viser de nyeste og bedst sælgende møbler fra Natural Rattan Furniture, Wicker Furniture, Børn og børn møblerrattan Møbler, Møbelfabrik, Indonesiens største og bedst sælgende Indonesisk møbelleverandør.

Kontakt os for mere information oplysninger om IFEX 2022. Mange tak og vi ses der.

Dette er Wisanka officielle invitation.
Vi glæder os til at se dig der.
Alt det bedste,

WISANKA | Møbler af naturlig rattan og naturfiber

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *