Sorte rattan armstole, til rumudsmykning, så den har karakter

Brega rattan living sæt sort

De fleste mennesker føler sig tilbageholdende med at dekorere det indre af rummet, især soveværelset, ved at bruge sorte eller mørke møbler. For bruger du et sort interiør, giver det indtryk af at være smallere og mørkere. Dog at kombinere mørke sorte møbler med afbalancerede elementer vil gøre rummet mere karakterfuldt. Faktisk er det ikke umuligt, tilstedeværelsen af ​​sorte møbler vil tilføje sin egen charme til dit værelse. En af dem er ved at tilføje en rattan lænestol med sort farve. Kombineret med naturlige farver vil den sorte rattanstol være mere elegant og elegant til at dekorere dit hjem.

Her er nogle af vores kollektioner af lænestole i sort rattan

Morroco dekorative rattan stol, kommer i midten af ​​århundredet stilarter

Morroco Rattan Arm Chair Sort
Morroco Rattan Arm Chair Sort

Morroco lænestol i rattan kommer nu i sort, udover naturlige og sorte farver. med indviklede vævede detaljer, hvilket gør denne stol til et plus og bliver populær. Kan anvendes på konceptet med et boho-, kyst- eller moderne hus. Du kan placere den i din stue, alrum, terrasse eller soveværelse. Med tilføjelsen af ​​pude med en række farve- og stofvalg, øger komforten. Lavet af naturlig rattan, hvilket gør den robust og let.

Fanie rattan lænestol, moderne og moderne stilarter er en i denne stol

Fanie Rattan stol sort
Fanie Rattan stol sort

Udover at komme i naturlige og hvide farver, er den Fanie lænestol i rattan kommer i sort farve. Med sin sorte stelfinish vil denne stokstol være en moderne favorit til dit hjem. Kombinationen af ​​sort stelfarve og naturlig vævning gør denne stol mere elegant. Sædepuden giver ekstra blødhed til afslapning, mens du indhenter din dag. Håndlavet af naturligt dyrket rattan. Ikke beregnet til udendørs brug.

Lejlighedsstol i rattan i Sydney, minimalistisk og elegant

Sidney Rattan lænestol (lille)
Sidney Rattan lænestol (lille)

Sydney lænestol i rattan håndvævet af helt naturlig rattan, komplimenteret med en ren, hvid pude og passer nemt til enhver stil eller indretning. Med sin klassiske stil med lavt sæde kan du slappe af på husets terrasse med denne stol.

Brega rattan stol, lænestol og minimalistisk sofa kan være et sæt til stuen

Brega Wicker Living Sæt
Brega Wicker Living Sæt

Brega Rattan Stue Sæt kollektion, med et minimalistisk design og størrelse, velegnet til en stue, der ikke er for bred, kan også placeres på terrassen i dit hus. Med en kunstnerisk karakter og med en mørk sort farve og lyse puder farve, kan det være et højdepunkt i dit hjem værelse

Hvis rummet føles for mørkt efter placering sorte rattan lænestole møbler, tilføj noget rumbelysning i hjørnerne ikke langt fra de mørke møbler for at gøre det lidt lysere. Er du klar til at designe et helt sort hus? Glem ikke at fuldende dine indretningsbehov hos os. Naturlige rottingmøbler fremstiller salg af skohylder, sofaer, hvilestole, væghylder, skabe og forskellige andre møbler i forskellige modeller og størrelser.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *