5 Vores nye samlinger af rattan dukkemøbler

Indien gyngestol i rattandukke

Hvis vi taler om legetøj, er det sikkert, at markedet for børns legetøj ingen ende vil tage. Masser af modeller af børnelegetøj nu på markedet. Fra legetøj til babyer til legetøj til teenagere. Men denne gang vil vi diskutere legetøj til piger, især delelegetøj, tilbehør til dukker, dukkemøbler. Hvorfor diskuterer vi dukkemøbler? fordi dukkemøbellegetøj i de senere år har været eftertragtet i flere lande i verden, især rattan dukkemøbler.

Nye rattan dukke møbler

Vi som producenter af rattan legetøj til børn, har lavet forskellige designs og størrelser af rattan legetøj til børn. Her er nogle af vores nyeste møbelkollektioner i rattandukke, som kan ledsage dine døtre til at lege, mens de træner deres motoriske sensorer.

Arlo rattan dukke højstol

Arlo Rattan Doll højstol
Arlo Rattan Doll højstol

Hvad er det første du siger, når du ser dette højstol i rattandukke? Kan ikke komme i tanke om en spisestuestol i rattan til dukker? vi har designet den så tæt som muligt som en høj dukkestol til babyer. Der er en bakke foran, så dit barn kan placere en skål med legetøj, mens de fodrer deres dukker. De kan forestille sig at være en mor, der fodrer sit barn. Med en stærk, men letvægtskonstruktion kan dit barn flytte denne højstol i rattandukke, som de vil. Interessant ikke?

Aysha rattan dukke sofa

Aysha Rattan Doll Sofa 2 Str
Aysha Rattan Doll Sofa 2 Str

Ikke kun voksne og børn kan sidde behageligt i sofaen. Dukker kan også sidde på række i sofaen, så de ser pæne og søde ud. Det her Dukkesofa i rattan kan placeres i et dukkehus som et komplementært dukkemøbel. Designet nok til at rumme to store dukker eller tre små dukker. Denne sofa er designet til at ligne en rattansofa til voksne så meget som muligt. Hvis den ikke bruges til børns leg, kan du bruge den som dekoration i stuen, til at vise din samling af dukker.

Indien gyngestol i rattandukke

Indien gyngestol i rattandukke
Indien gyngestol i rattandukke

Ved første øjekast ligner den en gyngestol for voksne. Men ser man godt efter, er denne stol faktisk designet som en dukke-gyngestol. I modsætning til rattan dukkestole generelt, kan dit barn ryste dukken, der sidder på den, som om de lægger deres barn til at sove. Fremstillet af et stel i rattan, og sædet er lavet af vævet rattan, som får denne gyngestol til at se vintage og retro ud. Det her Indien rotting gyngestol ser meget sød ud og er en perfekt jule- eller fødselsdagsgave til dit barn.

Vanya rattan dukkevask

Vanya rattan dukkevask
Vanya rattan dukkevask

Måske ved du allerede, at der er flere samlinger af vores rattan bassinet dukker før. Sød, smuk og attraktiv. Sådan her Vanya rattan dukke bassin, vi har designet det lidt anderledes end de tidligere dukkebassiner. Vi kombinerer den med en let lukket vævet front. Udstyret med en lille pude ser den meget behagelig ud, når din dukke sover på den. Hendes datter kan forestille sig at være en mor, som kan passe og lægge sin baby til at sove.

Sarah rattan dukkeskab

Sarah rattan dukkevask
Sarah rattan dukkevask

Misforstå mig ikke, hvis dette rottingskab er designet til at forsøde dit hjem. Det her Sarah rattan skab blev designet til legetøj, mere specifikt en dukkeskab. Kan bruges til at opbevare dukketøj, dukketilbehør, så de ikke ser rodet ud. Designet med to døre, er hoveddøren dekoreret med en stor sommerfugl, som tilføjer skønheden i dette rattandukkeskab. Udover at kunne bruges til at opbevare dukketilbehør, kan du stille små børneudstyr og stille det på dit barns værelse.

Efter at have set 5 nye samlinger af rattan dukke møbler ovenfor, er det interessant ikke at ledsage dit barn til at lege. Med komplette møbler vil dit barn elske at lege med dukker eller venner. Det her rattan legetøj kan tilføje dit barns fantasi og stimulere deres motoriske sensorer. Hvis du har en legetøjsbutik eller en butik med udstyr til børn, kan du færdiggøre din produktsamling fra vores samling af legetøj og børnemøbler i rattan. Som en producent af rattan legetøj , rattan møbler, kan vi give dig specialtilbud til attraktive priser. Du kan kontakte vores marketing for at få vores prisliste og det fulde katalog. Kontakt os gerne.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *