Rattan Crib Producent i USA

Arches Rattan barneseng

Velkommen til Rattan Crib Producent i USA. Vi er fremstilling af rattan krybbe der har været etableret siden 2003. Vi tjener rattan børnemøbler, rattan børnehavemøbler salg til alle hjørner af verden, især i Forenede Stater. Ved at udføre fremstilling af børnehavemøbler i rattan, vi fokuserer på rattan bassinet. Hver af dem opdeles i flere modeller af rattan krybbe

Fremstilling af rattan krybbe

Modellerne af rattan krybbe kommer i:

  1. Rattan baby bassinet

  2. Rattan barneseng

  3. Rattan vugge

Vi har mange modeller af rattan krybbe og vi arbejder på specialfremstillede produkter, som du ønsker. Du kan bestille rattan tremmeseng baseret på den størrelse, modeller og indretning, du ønsker. Du kan tale med vores marketingmedarbejdere for at fortælle kravene til rattan krybbe. Vores markedsføring vil byde dig velkommen og give dig kataloget og prislisten.

Rattan krybbeproducent i USA have minimum ordre af rattan krybbe og andre rattan baby møbler mindst 1×20 fod container. Vi har også møbler til voksne som rattan levende møbler, rattan spisestue sæt, soveværelsesmøbler i rattan og mange flere.

Rattan tremmesenge

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *