Rattan højstol Australien

Ying Kids Rattan højstol

Højstol i rattan til babyer, er en stol, der normalt bruges til at fodre babyer. Baby høje stole er generelt lavet af plastik, men for nylig højstol i rattan til babyer in Australien er blevet meget populære. Hensynet er, at materialet føles stærkere og mere holdbart end plastik babystole. Derudover hævdes rattan høje stole at være miljøvenlige møbler Produkter. Rattan høje stole til markedet i Australien, er også meget forskellige i form og størrelse. Ikke kun med vintage modeller, er denne højstol i rattan også meget unik og let som en højstol i plastik til babyer. Denne højstol i rattan til babyer er også udstyret med en bakke til placering af skåle eller kopper, der bruges til at fodre babyer. Derudover er vedligeholdelse og rengøring let.

Australien baby rattan højstol leverandør

Hvis du er interesseret i sælger baby højstol leverandører i Australien, så er du kommet til det rette sted. Som en producent af rattan møbler, vi producerer også rattan udstyr til babyer, herunder rattan høje stole. Vi har også solgt forskellige slags babymøbler til forskellige møbelforhandlere i Australien. Udover at sælge baby høje stole med vores almindelige modeller, tager vi også imod specialbestillinger på baby høje stole efter den størrelse og model du ønsker.

Fremstilling af babymøbler i rattan

Som producent af rattan babymøbler, vi har en minimumsbestilling på 1 x 20 fods containerlast. Selvfølgelig har vores produkter sikkerhedsstandarder for australske babyer. Materialerne vi bruger er fri for giftige stoffer, så de er sikre for babyer. Udover Australien har vi eksporteret vores babymøbler til forskellige distributører i flere lande som f.eks Holland, Polen, Sydkorea og USA.

Rattan Baby møbler produkter:

  • Rattan bassinet

  • Rattan krybbe

    Barneseng i rattan

  • Rattan Baby Play Gym

  • Rattan baby seng

Du kan kontakte vores marketingmedarbejdere for at få seneste prisliste og katalog. Eller du kan klikke på live chat-knappen nederst på siden for at få et særligt tilbud.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *