Rattan møbler til Italien

Rattan møbler til Italien

møbler i italiensk stil er berømt for sin klassiske og elegante stil. Italienske møbler er berømte for sine klassiske, rustikke og intime farver. Møbler med naturlige farver er perfekte til at fylde din Indretning i italiensk stil. Du kan vælge farver, der skaber en varm følelse, såsom beige, grå, bleg khaki, hvid til grøn. Ikke kun er træmøbler synonymt med italienske møbler, men på det seneste boomer rattanmøbler også i Italien.

Følgende er nogle møbler i rattan, der ofte importeres i Italien

I selve Italien kan man måske sige, at der ikke findes rattanmøbelfabrikker, fordi rattanråvarer kun findes i tropiske lande som f.eks. Indonesien, Filippinerne eller Vietnam. Derfor importerer de rattanmøbler fra Indonesien, et af dem. Så hvilke rattanmøbler importeres i Italien? Følgende er nogle møbler i rattan, der ofte importeres i Italien

Rattan sofa

Rumænien rattan flet sofa
Rumænien rattan flet sofa

Som tidligere forklaret er møbler i italiensk stil berømt for sin rustikke og elegante stil, som denne sofa. Kommer med et elegant design touch, og den antikke glasur farve af denne rattan sofa vil blive elsket af italienerne. Med et solidt og blødt sæde tilføjer den komfort, når du sidder på den. Med en træramme har denne sofa selvfølgelig en stærk konstruktion. Størrelsen passer til italienernes holdning.

Rattan lænestol

Kathara Rattan lænestol
Kathara Rattan lænestol

lænestol i naturlig rattan er i øjeblikket også et af de foretrukne møbler i Italien. Fordi formen ikke fylder for meget, er denne stol meget eftertragtet af italienerne. Kan indstilles i hulen, terrassen, loungen. Kombiner det med et lille bord, som du kan bruge til at læse en bog eller bare chatte med venner eller familiemedlemmer. Overkommelige priser kan være dit valg, når du køber møbler.

Læs også: Nogle strandstole i rattan, der kan bruges til at slappe af

Flettet hovedgærde

Crown Peacock Rattan hovedgærde
Crown Peacock Rattan hovedgærde

Sengegavle i flet er i øjeblikket meget brugt på grund af deres forskellige former og slanke design, så de kræver ikke meget plads til soveværelser, der ikke er for brede. Denne flet sengegavl kan tilføje en hyggelig atmosfære til soveværelset. Vores flet sengegavl kollektion har flere størrelser, king size sengegavl, queen size sengegavl og enkelt størrelse sengegavl.

Læs også: Flettet leverandør boligindretning

Garderobe i rattan

Indah Rattan garderobeskab
Indah Rattan garderobeskab

Foruden træ skabe, garderobe i rattan er i øjeblikket populær blandt mange mennesker. Fordi det kan præsentere en boho og tropisk stil. Det er meget velegnet til dit hjem, der bærer et tropisk tema. Normalt består et wattan garderobeskab af 3 hylder, som du kan bruge som et sted at opbevare bøger, tøj eller anden boligindretning. Du vil ikke blive skuffet over at købe denne rattan garderobe. For udover at være overkommelig er denne rattangarderobe også lige så stærk som en trægarderobe.

Rattan spisestue

Rancangan spisestuesæt i rattan
Rancangan spisestuesæt i rattan

Som vi ved, er der i Italien en kultur med alfresco dining, som er konceptet med at spise udendørs i en have med skyggerne af planter og træer. Så hvis du har en terrasse, balkon eller for- og baghave med planter, kan du gøre det til et udendørs spiseområde. Du kan placere en rattan spisestue sæt i skyggen af ​​en plante eller lav en pergola omkring denne spiseplads.

Producent af Rattan møbler

Det er nogle rattan møbler til Italien. Rattan møbler er også velegnet til boliger med et åbent rum koncept. Derudover egner rattanmøbler sig også til boliger, der ikke er for store, såsom moderne huse i Italien i dag. Hvis du er interesseret i import af rattanmøbler til Italien, vi som producent af rottingmøbler er klar til at hjælpe dig. Vi har tusindvis af samlinger af rattan møbler, som du kan vælge imellem. Hvis du har dit eget møbeldesign, kan vi skræddersy det til dig. Kontakt vores markedsføring for at fortælle dine møbelbehov, og få særlige tilbud fra os.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *