Udendørs spisestol i rattan, velegnet til sommer i Spanien

Rattan udendørs spisestol

Rattan stole er synonyme med stole, der kun kan bruges indendørs. Men ved du ikke, at der udover syntetisk rattan findes naturlig rattan, som kan bruges udendørs. Denne er naturligvis meget velegnet til brug i Spanien. Spanien er berømt for sit middelhavsklima, som er præget af mange solskinstimer, milde vintre og somre med lidt regn. Derfor har Spanien flere strande. De fleste spaniere kan lide ting med middelhavsstil. Men på det seneste rattan møbler er blevet en trend der, fordi mange møbelmodeller i rattan har taget middelhavsstilen til sig.

5 modeller af rattan udendørs stol til Spanien

Til det har vi en samling af Middelhavsstil stole, der kan bruges udendørs i Spanien. Disse er følgende udendørs spisebordsstol i rattan :

rattan stole i snor

String Rattan stol

String Natural rattan stolen fra Indonesia Rattan er helt enkel. Det ville være lige hjemme i et afslappet rum i enhver stil. Denne stol har benstel i jern, så den kan bruges i udendørs områder som i haver, parker eller al fresco. Du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du nyder kaffen med denne stol. Hvis de placeres på terrassen, kan du indstille disse to stole med et lille bord.

Ashton udendørs stabelstol

Ashton flet udendørs spisestol
Ashton flet udendørs spisestol

Stole med dette design kan virkelig bruges udendørs. Med en jernramme og en kombination af vævet syntetisk rattan og reb kommer den i sorte og hvide monokrome farver. Den kan placeres i haven til grillmad, eller den kan placeres ved poolen for bare at slappe af, mens du nyder den kølige brise fra Middelhavet. Hvis du ikke bruger den i længere tid, kan du stable flere af disse stole i én bunke på grund af stablemodellen.

Cruz flet udendørs spisestol

Cruz flet udendørs spisestuestol
Cruz flet udendørs spisestuestol

Ligesom ashton kurvestolen er denne cruz stol lavet med en stabelmodel. Med et jernstel er denne stol kombineret med syntetisk rattan, som er vævet ved hjælp af den tætte webbing-teknik. Kan bruges som spisebordsstol og kombineres med et træbord eller et bord med glas ovenpå.

Wings lænestol i rattan

Wings Rattan stol

Ved første øjekast har denne stol en bredere ryg med kurver som formen af ​​en vinge. Med et jernstel kombineret med naturlig rattan kan du placere denne stol på terrassen eller terrassen. Du kan læne dig tilbage og chatte eller bare sidde og læse en bog i denne stol. Giv en pude på ryggen for at gøre det mere behageligt at sidde.

Ewan spisestuestol i rattan

Ewan udendørs spisestol i rattan
Ewan udendørs spisestol i rattan

Denne nye spisebordskollektion i rattan kommer med en enkel, firkantet form på sæde og ryg. Med en naturlig farve og hvide ben er denne spisestuestol velegnet til ethvert designkoncept. Leveres med en stabelmodel, denne stol har et minimalistisk design, der ikke fylder meget. Det er også velegnet til restauranter eller barer.

Eksportør af rattanmøbler fra Indonesien

Rattan stole bruges ikke kun indendørs, men kan også bruges udendørs. Du kan stille nogle af stolene ovenover i haven, på terrassen eller på balkonen, mens du nyder den smukke natur med en spansk atmosfære, der er meget tæt på sin kultur. Hvis du er i tvivl om at finde stole til din restaurant eller bar, kan du bruge nogle rattanstole som ovenstående anbefalinger. Som en af ​​de rattanmøbeleksportører fra Indonesien, kan vi betjene nogle af dine møbelbehov til din detailbutik eller møbler til resorts, hoteller og restauranter. Vi accepterer også tilpassede bestillinger, hvis du har din egen standardstørrelse og møbeldesign, med et minimumsantal. Kontakt vores markedsføring med det samme for at få det bedste tilbud.

 

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *