Seagrass Chairs Collection, som du kan bruge som boligindretningsidéer

Chelsea flet levende sæt

Seagrass stole Kollektion – Som vi diskuterede i den forrige artikel, er Seagrass et andet materiale som flet, der kan gøre møbler usædvanligt lette, men alligevel meget komfortable. De er robuste, men de har en vægtkapacitet ligesom Wicker, og de kommer i mange stilarter til din dekorative fornøjelse. Havgræs er meget holdbart og bruges ofte til at skabe møbelinspireret værker, der er behagelige, attraktive og designet til at modstå normal slitage.

Seagrass stole er nemme at vedligeholde

Sådan rengøres søgræsmøbler er også nemt, du skal bare regelmæssigt støvsuge med et kraftigt børstesug er alt, hvad der er nødvendigt for den daglige pleje af sisal- og søgræsmøbler. Rensemidlet af piskeris er ikke så effektivt på grund af vævningen. Vakuumets stærke sug trækker det fine snavs ud, som har forlænget sig mellem fibrene og på underlaget.

Følgende er nogle af vores samlinger af søgræsstole, som du kan bruge som ideer til at dekorere dit hjem

Seagrass stole kollektion

Hvor kan man købe søgræsstole?

Efter at have set nogle af havgræsstole-kollektionerne ovenfor, er du interesseret? Vi har mange stoledesigns, du kan tilpasse materialet med vores stolekollektionsdesign. Derudover kan du også anmode om tilpassede størrelser. Som en havgræsmøbelleverandør, vi har eksporteret søgræsstole og nogle andre søgræs møbler til flere lande som f.eks Argentina, Chile, Japan, Australien og USA. Hvis du er interesseret i vores stol søgræs kollektion, kontakt vores markedsføring at få et katalog og tilbyde attraktive priser.

Leverandør af Seagrass Møbler