Leverandør af rattanborde til USA

Bondia sidebord i rattan

På det sidste, rattan møbler er en trend i USA. En af de varer, som nogle af vores købere fra Forenede Stater har spurgt om er en rottingbord. I øjeblikket er der masser af rattan borde, der har smukke designs. Ikke altid vintage eller traditionel stil, mange rattan borde er designet i en moderne stil. Masser af modeller og størrelser. Vi, en af ​​leverandøren af ​​rattanborde til USA, har mange modeller af rattanborde.

Diverse rattan borde

Vores rattan bordmodeller er klassificeret i flere kategorier:

Rattan bord til spisning

rattan spisebord er ret populær i USA. For den har et unikt og smukt design. Spisebordet i rattan har sine egne karakteristika. Spiseborde i rattan kombineres normalt med træ eller jern som ramme for at gøre dem stærkere. Derudover er den kombineret med glasset ovenfor, så den er nemmere at rengøre. Der findes forskellige former for rattan spiseborde, nemlig runde rattan spiseborde, firkantede spiseborde og rektangulære rattan spiseborde. Kombiner rattan spiseborde med kurve spisestole eller spisestuestole i træ. Hvis du har en spisestue med en minimalistisk størrelse, så bland den med rottingstole eller træbænke.

Rundt spisebord i rattan

Rektangulært spisebord i rattan

Firkantet spisebord i rattan

Sofabord i rattan

Rattan sofaborde har i øjeblikket mange designs. Amerikanerne foretrækker i dag rattan sofaborde, der er rektangulære og runde. De foretrækker sofaborde i rattan, fordi deres form er mere naturlig og minimalistisk. Den naturlige farve kan kombineres med ethvert designkoncept.

Rundt sofabord i rattan

Rektangulært sofabord i rattan

Firkantet sofabord i rattan

Læs også: Leverandør af Seagrass Møbler

Sidebord i rattan

For nogle mennesker er et sidebord ikke mindre vigtigt end et sofabord. Et sidebord i rattan kan tilføje skønhed til dit værelse. Dette bord forskønner ikke kun dit værelse, men har funktionen til at placere magasiner, til at placere potter eller du kan bruge det som natbord i dit soveværelse. Dette sidebord i rattan har en dobbelt funktion, det vil sige, at det udover at blive brugt som bord også kan fungere som skammel. Amerikanerne elsker sideborde i rattan, fordi de findes i så mange designs. Det populære sidebord har en rund form.

Rundt sidebord i rattan

Rektangulært sidebord i rattan

Firkantet sidebord i rattan

Rattan bord til børn

Ikke kun børnestole i rattan, børneborde i rattan kommer også med smukke designs og farver. Dette børnebord i rattan er meget efterspurgt af forældre i USA på grund af dets minimalistiske form og lette konstruktion, så det er sikkert for børn. Dette børns rattan bord kan bruges til børns læring og leg. Kombiner med en barnestol i rattan for at forskønne dit barns værelse.

Læs også: De bedste trends til boligindretning i rattan i 2023

Det er nogle slags rattanborde, som du kan bruge som reference til at dekorere dit hjem. Udover det har vi som leverandør af rattanborde til Amerika stadig en stor samling af rattanborde. Ved at bruge materialer af høj kvalitet er vores rattanborde garanteret stærke og holdbare i lang tid. Derfor har vi attraktive tilbud til jer, der er møbelforhandlere fra Amerika.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *