Vores nye træmøbelfabrik

Træmøbelfabrik

Træmøbelfabrik – Efter flere års produktion rattan møbler, meddeler vi nu, at vi har gode nyheder til møbelgrossister og møbelforhandlere. Vi har fået en ny produktionslinje, nemlig en ny møbelfabrik, der bruger maskinteknologi.

Hvis vi al denne tid samarbejdede med lokale håndværkere om at lave rattanmøbler, har vi nu møbler, der er fremstillet af maskiner på fabrikken. Ved at bruge maskiner naturligvis til at bearbejde de forskellige møbler vi bestiller. Startende fra stole, borde, taburetter, sofaer, skabe og diverse andre møbler.

Årsager til at bruge et produktionssystem i vores træmøbelfabrik

Motiveret af krav om at imødekomme behovene på eksportmarkeder i forskellige lande, står vi som møbelfabrik ofte med flere tilbagevendende problemer. For eksempel ineffektiv lagerstyring, produktionsubalancer samt flere tekniske forhindringer i produktionslinjen, høje produktionsomkostninger og flere andre problemer.

Som fabriksejere forventes det naturligvis, at vi finder løsninger på ovennævnte problemer. Derudover kan den rigtige løsning hjælpe os med udelukkende at fokusere på at øge produktionen og sikre forretningskontinuitet.

Fordele ved produktionssystemer

Derudover er vi opmærksomme på flere fordele ved at bruge maskiner til at producere møbler for at imødekomme den store efterspørgsel fra vores grossistkøbere. Nedenfor ser vi på nogle af fordelene:

Øg effektiviteten af ​​møbelproduktion

Ved at bruge et produktionssystem bliver produktionsprocessen naturligvis mere effektiv og velorganiseret. Vi kan reducere vores produktionstid. Udover det kan vi også optimere brugen af ​​råvarer. Dette kan naturligvis reducere produktionsomkostningerne og kan reducere produktsalgspriserne.

Sikre ensartethed af møbelprodukter

Fremstillingssystemet gør det bestemt muligt at opnå konsistens i møbelprodukter. Dette skyldes, at produktionsprocessen udføres regelmæssigt og konsekvent. Konsistens af møbelprodukter spiller en vigtig rolle i salget, fordi forbrugerne selvfølgelig leder efter produkter med samme kvalitet, hver gang de køber.

Optimer produktkvaliteten

Ved at bruge et produktionssystem kan dette naturligvis forbedre produktkvaliteten. Dette kan gøres ved at sikre, at produktionsprocessen udføres korrekt og anvender råvarer af høj kvalitet. Vi udfører naturligvis også test af kvaliteten af ​​vores produkter for at sikre, at de producerede produkter lever op til de etablerede standarder.

Øge produktionskapaciteten

At have et produktionssystem giver os naturligvis mulighed for at øge produktionskapaciteten. Dette kan øge produktionseffektiviteten, reducere spild og bruge avanceret teknologi. Ved at øge produktionskapaciteten kan vi naturligvis imødekomme en høj markedsefterspørgsel og udvide netværket af møbeleksportmarkedet. Af denne grund inviterer vi grossister fra forskellige lande til at samarbejde med os.

I øjeblikket har vi foretaget engrosbestillinger af møbler fra flere af vores købere, som har et bredt netværk i forskellige europæiske lande. Hvis du leder efter en træmøbelfabrik der kan producere i store mængder, og på kort tid er du kommet til det rigtige sted. Derudover er de priser, vi tilbyder, selvfølgelig mere overkommelige. Med en minimumsbestilling på 1×20 fod kan du blande forskellige produkter i beholdere. Vi kan også lave det med et knock down system. Kontakt os med det samme for at få et attraktivt tilbud fra os.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *