Leverandør av Seagrass Møbler

Leverandør av Seagrass Møbler

Kanskje noen av oss fortsatt er ukjente med sjøgressmøbler. Seagrass møbler er møbler laget av naturfiber, nemlig sjøgress. Vi kan bare kalle det kurvmøbler. Vi har sett ham før, men vi vet ikke navnet hans. Seagrass møbler er kurvmøbler det er ikke mindre vakkert enn rottingmøbler. Vanligvis kombinert med trerammer og vevd kombinert med naturlig rotting. Seagrass-møbler har nesten de samme egenskapene og egenskapene som naturlig rotting, som er holdbare, bærekraftige, miljøvennlige og fleksible. Fargene er også stort sett naturfarger.

Les også: Bli kjent med sjøgress og dets ulike bruksområder for håndverk og møbler

Hvor finner man leverandør av sjøgressmøbler?

Seagrass møbler er ikke mindre trendy enn rottingmøbler. Mange liker sjøgressmøbler. Derfor, hvis du er en møbelbedrift, og ønsker å finne leverandør av sjøgressmøbler, har du kommet til rett sted. Vi, som en Indonesisk møbelprodusent, produsere møbler laget av naturlige fibre, hvorav en er sjøgressmøbler. Vår sjøgressmøbelkolleksjon er svært mangfoldig, alt fra stoler, bord, spisestuestoler, stuesett, spisestuesett til basketball.

Egg Rotting Living Set
Egg Seagrass Living Sett

Vår sjøgressmøbelkolleksjon har flere designmodeller. Ikke bare vintage og tradisjonell stil, våre sjøgressmøbler kommer også med en moderne eller moderne stil. Ved å bruke massivtrerammer har selvfølgelig våre sjøgressmøbler en sterk konstruksjon og er holdbare i bruk i lang tid. Så du vil spare budsjettet for å kjøpe møbler.

Les også: Seagrass møbler ideer for både innendørs og utendørs

Det største importlandet for sjøgressmøbler

Perlerotting stuesett
Pearl Seagrass stuesett

Flere land som f.eks Argentina, Chileden Forente Staterog Australia har importert våre sjøgressmøbler. I det landet er sjøgressmøbler elsket av mange mennesker, fordi de er miljøvennlige og prisen er rimeligere enn tremøbler og møbler laget av skinn. De importerer gjerne sjøgressmøbler fra oss fordi det finnes mange design og modeller av våre sjøgressmøbler og vi bruker også kvalitetsmaterialer. Foruten å eksportere våre vanlige sjøgressmøbler, er det også noen kjøpere som bruker sine egne tilpassede møbeldesign.

Følgende er noen av våre sjøgressmøbelkolleksjoner:

Samlinger av sjøgressmøbler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *