IFEX 2024 Jakarta – Indonesia International Furniture Expo

IFEX 2024 – Indonesia International Furniture Expo 2024

IFEX 2024 Jakarta – Merk av i kalenderen og gjør deg klar til å bli fascinert av storheten til Indonesiske møbler og home decor på IFEX 2024, årets fremste begivenhet for både møbelentusiaster og bransjefolk. IFEX holdes årlig og står som et bevis på Indonesias dyktighet innen møbelhåndverk og innovasjon, og tiltrekker seg oppmerksomhet fra kjøpere over hele verden. Fra 29. februar til 3. mars 2024, Jakarta International Expo (JIE) i Jakarta, vil forvandle seg til et yrende knutepunkt for kreativitet og handel, og vise frem de beste tilbudene fra anerkjente møbelbedrifter over hele Indonesia.

Internasjonal møbelutstilling

WISANKA På IFEX 2024 Indonesia
WISANKA På IFEX 2024 Indonesia

Hvert år samler IFEX et mangfoldig utvalg av utstillere, med et bredt spekter av møbler og interiørartikler for enhver smak og stil. Fra tradisjonelt til moderne, fra rustikk til moderne elegant, gir IFEX et glimt inn i det rike billedvev av indonesisk designarv. Deltakere kan forvente å bli behandlet på en oppslukende opplevelse, som utforsker de siste trendene og innovasjonene innen møbler og interiørdesign.

En av hovedattraksjonene til IFEX er evnen til å tiltrekke seg kjøpere og entusiaster fra alle verdenshjørner. Med sitt rykte for fortreffelighet og kvalitet, fungerer IFEX som en plattform for å knytte verdifulle forbindelser og legge til rette for lukrative forretningstransaksjoner. Hvert møbel som vises, representerer ikke bare kreativiteten og håndverket til produsentene, men også prestisje og rykte til selskapene bak dem.

Men IFEX er mer enn bare en messe; det er en feiring av indonesisk kultur og arv. I tillegg til møbler, viser arrangementet også en mengde interiørartikler, alt fra tekstiler til lysarmaturer, aksentstykker til veggkunst. Besøkende kan fordype seg i det rike veggteppet av indonesisk design, og få innsikt i landets pulserende tradisjoner og kulturelle påvirkninger.

Wisanka på IFEX 2024 Indonesia

På IFEX 2024, Wisanka, en ledende Indonesisk møbelselskap, vil igjen stå i sentrum, og vise frem sin nyeste kolleksjon av tremøbler med nye design som garantert vil fengsle besøkende. Med en forpliktelse til kvalitet og innovasjon har Wisanka etablert seg som et pålitelig navn i bransjen, synonymt med fortreffelighet og pålitelighet. Lokalisert i Hall A, stand nummer 037A, Wisanka inviterer besøkende til å utforske sitt omfattende utvalg av møbler, fra klassisk til moderne, fra innendørs til utendørs.

Avslutningsvis lover IFEX 2024 Jakarta – Indonesia International Furniture Expo å bli en uforglemmelig opplevelse for alle som deltar. Fra de fantastiske utstillingene til de verdifulle nettverksmulighetene, fra forretningstransaksjonene til den kulturelle fordypningen, er IFEX et bevis på oppfinnsomheten og kreativiteten til den indonesiske møbelindustrien. Ikke gå glipp av sjansen din til å være en del av denne prestisjetunge begivenheten og se det beste indonesisk design har å tilby.