Tips til pleje af en Rattan stol

Tips til pleje af rottingstol

At have møbler lavet af rotting er som en rotting stolnaturligvis er der også behov for pleje, så det ikke let beskadiges, og farven opretholdes. Du skal også regelmæssigt behandle og rengøre din rattan møbler. Lad os se et par tip nedenfor!

Hvad er Rattan?

Naturlig Rattan
Naturlig Rattan

Rotting er en type plante fra Palmae familie. Det er meget brugt til møbelmaterialer. Rotting har en karakteristisk form og farve, traditionel men elegant, hvilket giver huset en unik accent. Møbler lavet af rotting er heller ikke for dyre sammenlignet med andre materialer. På grund af den grund er rotting mange mennesker favorit. Alligevel har det stadig brug for de rigtige trin for at passe på, at det ser smukt ud.

Sådan plejer du rottingstole

Peacock Rattan Armstol

Peacock Rattan Armstol

 • Rengør med støvsuger

Møbler i rattan, det være sig original rotting eller syntetisk rotting, har en kurvlignende struktur fuld af små huller. Revnerne er meget tilbøjelige til at blive en støvhule. Hvilket gør et kedeligt indtryk på rottingmøbler.

Du kan rengøre den med en støvsuger med en behåret spids. Gør det ved at være opmærksom på det pres, der kan resultere i vævet rotting på møblerne fra hinanden.

 • Rengør med en tandbørste

Ved meget små huller eller vanskelige at nå med en støvsuger kan du rengøre den med en tandbørste. Tricket er nok til at våde en brugt tandbørste, hvis børstehår stadig er lodret med vand og derefter gnide ind i den støvede del. Når støvet er faldet ud, tørres det derefter af.

Hvis tandbørsten stadig ikke er i stand til at nå den, kan du bruge en pind eller tråd overtrukket med vådt væv.

 • Trim med en saks

Glem ikke at sprede kurven regelmæssigt. Især hvis stolen er gammel, kan der være nogle dele af kurven, der er løsrevet. Træk ikke i den løse del, da den beskadiger den.

 • Tør rottingstolen af ​​med rengøringsmiddel

  Dean Rattan Bistro stol
  Dean Rattan Bistro stol

Til møbler lavet af syntetisk rotting, kan du drys vaskepulver i flere møbler. Sprøjt derefter med vand og skyl grundigt for at fjerne sæben. Prøv at sprøjte med en vandslange. Hvis der ikke er det, kan du bruge en fugtig klud.

Til denne type naturlig rotting, forbered klud gennemblødt med en vaskemiddelopløsning. Sørg for, at den anvendte klud inden aftørring ikke indeholder for meget vand. Nok med de fugtige forhold.

 • Tør rottingstolen godt

Sørg for, at rattan møbler er helt tør, især dem lavet af naturlig rotting, fordi det kan gøre møblerne mugne, hvis de er for lange til at blive våde. For at tørre det kan du bruge sollys, en ventilator eller en hårtørrer. Husk, at brugen af ​​en hårtørrer ikke er egnet til dem, der er fremstillet af syntetisk. Og for dem med naturlige ingredienser kan du bruge kold luft.

 • Hold møbler fra termitter

Efter rengøring kan du tilføje pleje til at udrydde termitter, så rottingmøbler ikke hurtigt bliver porøse.

Hvordan:

- Bland kamferopløsning og petroleum (en spiseskefuld kamfer: 200 ml petroleum)

- Sæt i sprøjteflasken

- Spray på alle sider af møblet

 • Undgå sollys

Undgå rotamøbler lavet af naturlige eller syntetiske ved direkte udsættelse for sollys, da det kan gøre møbler let beskadigede. Det modsatte kan også ske, hvis det placeres på et sted, der er for fugtigt.

 • Holdes væk fra vand

Hold rattan møbler fra direkte kontakt med vand, fordi naturen af ​​rotting, der absorberer vand, gør det hurtigt porøst.

Det er nogle tip til at tage sig af vores rotting stol. Vil du prøve det til behandling af rotting i dit hjem ?.

Natural Rattan Furniture er en eksportør af naturlige sukkerrør- og naturlige fibermøbler fra Indonesien. Hvis du er interesseret i og ønsker at vide om kurvestykker eller andre produkter, kan du se på hjemmesiden. eller du kan klikke Kontakt os.

Find kun anden inspiration på naturalrattan.com.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *