Nogle strandstole i rattan, der kan bruges til at slappe af

Saint Tropez Rattan strandstol

Hvad var første gang, du forestillede dig, når du hørte Strandstol i rattan? Stol til at slappe af på stranden? Meningen kan være sand, men ikke helt sand. Fordi strandstole er stole med kystmodeller, som kan bruges til at slappe af på stranden eller også kan bruges inde i huset. Generelt Rattan Beach stol har en foldemodel, og er designet let. Så du kan nemt have den med overalt. Men på dette tidspunkt findes der også strandstole designet med loungemodellen. Kan bruges til at solbade på stranden, mens du nyder lyden af ​​bølgerne i den varme sol og den kølige strandbrise.

Nogle modeller eller rattan strandstole

På nuværende tidspunkt er der en masse strandstolemateriale på markedet, hvoraf det ene er rattan. Naturrattan og syntetisk rattan. Følgende er en anbefaling til strandstol i rattan fra vores produktkollektion

Slap af Rattan strandstol

Slap af Rattan strandstol
Slap af Rattan strandstol

Denne slappe af rattan strandstol er designet lille, med en sammenklappelig model, så den nemt kan bæres og gribes på din skulder. Du kan tage det med hver gang du vil på stranden. Bagsiden af ​​ryggen kan justeres i højden. Let at have med overalt. Ikke kun kan den bruges på stranden, denne stol kan også bruges i huset til at slappe af, mens du læser bøger eller ser tv. Mange restauranter bruger også denne stol. Bruges normalt til japanske restauranter.

Stenli Rattan Rund Daybed

Stenli Rattan Daybed
Stenli Rattan Daybed

Stenli Rattan Daybed er meget fortrolig med kystmodellen. Fremstillet i CL rattan som har en stor diameter så den ser stærk ud. Fastgjort med pude og pude, kan du endda sove på den. Forestil dig, at du sidder på den, mens du nyder den varme sol, det ser behageligt ud ikke?

St Tropez Rattan Daybed

St Tropez Rattan Daybed
St Tropez Rattan Daybed

Denne stol er rektangulær med en højere ryglænsmodel. Kan bruges til at sidde lænet, mens du læser en bog på stranden. Med samme materiale som Stenli Daybed, ST Tropez daybed er også lavet af Rattan CL. Selvom den ser robust ud, er Rattan Daybed let, hvis du vil løftes eller flyttes. Du kan også placere denne Rattan Daybed på kanten af ​​poolen. Udover rektangulære er der også afrundede daybeds.

Det er nogle af vores samling af strandstole. Som en producent og leverandør af Rattan Furniture, fortsætter vi med at udvikle Rattan Beach Chair med andre designs. Komfort og kvalitetsfaktor er det vigtigste for os. Til det, for dem af jer, der leder efter Indonesiske møbelleverandører, især rattan møbler, vil vi med glæde hjælpe dig og give specielle tilbud til dig. Kontakt venligst vores marketingteam for at få den seneste prisliste og katalog.

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *