IFFINA 2024

IFFINA 2024

IFFINA 2024 – DEN STØRSTE MØBELUDSTILLING I 2024 AFHOLDES SNART

Den indonesiske møbel- og håndværksindustriforening (Asmindo) som pioner inden for International møbel- og håndværksmesse Indonesien (IFFINA) Indonesia Meubel og Design Expo afholdes i BSD City, Tangerang, den 14.-17. september 2024 som har til formål at sætte skub i møbel- og kunsthåndværksindustrien

Hovedfokus for denne udstilling er temaet "Sustainable by Design” så det vil være mere optaget af bæredygtigheden af ​​design og miljøhensyn i møbelindustrien. Denne udstilling afholdes i ICE BSD hal, der dækker et areal på 30,000 kvadratmeter.

IFFINA 2024 udstilling vil henvende sig til branchefolk inden for møbel-, husholdningsartikler, husholdningsstoffer og dekorativ kunst samt indretningsarkitekter, produktdesignere og håndværkere, der vil have en bred vifte af kreative udtryk.

Vi, som producenter af naturlige rottingmøbler under Wisanka Indonesiens banner, vil deltage i denne storslåede begivenhed afholdt af Asmindo.

Der er flere af vores overlegne produkter, som du bør kende til, som vi har pakket i form af et komplet møbelkatalog, som du til enhver tid kan downloade via hjemmesiden Natural Rattan Furniture.

Metoden er nem, du skal blot kontakte vores online markedsføring via live chat nedenfor eller ved at sende en forespørgsel på kontakt os siden.

Hvis du ønsker at lave en aftale om at mødes til IFFINA 2024-udstillingen, vil vi blive meget glade. Besøg os venligst på Hal 7 Stand C07 ICE BSD City Tangerang. På September 14-17 2024. Du kan lave en aftale med os på forhånd via Jivo live chat nedenfor.

Der er forskellige slags møbelprodukter, vi laver. Vores ressourcer kommer fra officielle kilder med specielle kvalitetsmaterialer. Så jeg sikrer, at den møbelproduktion, vi laver, vil levere ekstraordinære møbelprodukter.

Møbler i massivt teaktræ