Unn deg sansen din med Rattan trefargede møbler

Fargo Rotting Living Set

Vil du pynte stedet med noe friskt og særegent? eller vil du dekorere stedet ditt med nye møbler?

I så fall spanskrør trefargede møbler er det beste alternativet det er verdt å prøve. Det er det nye linjeproduktet i rottingmøbler industrien i dag. I stedet for å bruke en farge for hele møblene, bruker dette produktet tre forskjellige farger for veving.

De tre fargene til dette produktet er inspirert av naturen, siden naturlig farge aldri ville være utdatert og alltid har store fans over hele verden. De grå sanddynene, mykbrun av tørket løvverk, den mørkebrune fra den gamle trebarken, eller den svarte, svarte av stikkede bergarter, ville være harmoniuos-kombinasjonsfargen på møblene dine. Du kan sette rotting trefargede møbler overalt hvor du ønsker det, for eksempel til terrassesett, stue sett, spisesett, sengesett, garderobe, vaskekasse, veggdekorasjon osv.

Rotting trefarger er laget av pitrit eller den indre delen av rotting. Før det veves på rammen farges materialet til det kommer ut ønsket farge. Etter at alt materiale er farget, veier det neste trinn på rammen. Møblene fra dette materialet er veldig smidige, slik at de kan formes til forskjellige former og design. Det siste trinnet er etterbehandling og siste touch for å myke opp hele møbeloverflaten. Og møbler er klare til å bringe naturbitene inn i hjemmet ditt. Nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *