IFEX 2020 Indonesien begivenhed udsat på grund af Corona Virus

IFEX Indonesien begivenhed udsat

Indonesiens årlige møbelbegivenhed i Jakarta Indonesiens internationale møbeludstilling (IFEX) 2020, som var planlagt til at begynde den 12.-15. marts, er den højt profilerede møbelbegivenhed, der er blevet udsat på grund af bekymring for koronavirus. En ny dato vil blive annonceret i fremtiden, sagde arrangørerne på det officielle begivenhedswebsted.

”I betragtning af det aktuelle spørgsmål omfattende, især virkningen af ​​Corona-virus, der hidtil ikke har nogen løsning - mener arrangøren, at sundhed er det vigtigste frem for alt andet. Vi mener således, at alle udstillere af IFEX og andre interessenter vil forstå udsættelsen på grund af force majeure, ”sagde arrangøren.

Vi er som Naturlige Rattan Møbler engros og leverandør, glade for at kunne invitere dig til at besøge vores møbelfabrik i Solo, Cirebon og Jepara eller vores repræsentationskontorer i Jakarta og Bali. Vi søger forståelse for alle værdifulde kunder, der glædede sig til at deltage i arrangementet og beklager enhver ulejlighed.

Her er den fulde erklæring fra HIMKI og Dyandra Promosindo som arrangør af begivenheder:

"Med al respekt respekterer vi at informere dig om, at Indonesien International Furniture Expo (IFEX) 2020, der afholdes den 12.-15. Marts 2020 på JIExpo, Kemayoran, Jakarta, udsættes, indtil situationen og tilstanden er gunstig for alle deltagere.

I betragtning af det aktuelle spørgsmål omfattende, især virkningen af ​​coronavirus, som hidtil ikke har nogen løsning - mener arrangøren, at sundhed er det vigtigste frem for alt andet. Vi mener således, at alle IFEX-udstillere og andre interessenter vil forstå udsættelsen på grund af force majeure.

For udstiller, der allerede har betalt for deltagelsen på IFEX, garanterede arrangørerne, at du har de samme rettigheder til den kommende IFEX.

Omvendt for deltagere, der agter at trække sig ud af IFEX, er arrangøren forpligtet til at give fuld refusion i henhold til bekræftelseskontraktformularen. Arrangøren garanterer dog ikke at give den samme plads / stand til den næste IFEX. 

Arrangøren vil gerne udtrykke vores respekt for alle udstillere, der sympatiserer og ledsager os i denne vanskelige situation for at styrke det langsigtede samarbejde og udvikling.

Tak for din venlige støtte og samarbejde."

Arrangøren af ​​IFEX 2020